2 Mayıs 2014

Mekanist Boaz Bar'da Buluştu


 Bu hafta içinde Mekanist’in davetlisi olarak Le Meridien İstanbul‘un ev sahipliğinde, otelin 34. katındaki Boaz Bar’da buluştuk. Bu güzel Sparkling Aperatif etkinliğine Nouvelle Vague’ın 24 saatlik performansı  da eklenince harika saatler geçirdik. 
 Boaz Bar hem iç dekorasyonuyla hem İstanbul’a hakim manzarasıyla beğenimi kazandı. Bunun yanında özenle hazırlanan ikramlar ve kokteyller muhteşemdi. Lezzetli özel yapım yemek ve aperatifler şefler tarafından büyük bir özenle hazırlanarak sunuldu. Ayrıca hem pişirme hem de sunum konusunda çok ilginç teknikler gördük. Bu da güzel bir deneyim oldu. 
Tarhanalı ördek topları, güllaç hamurunda ördek eti, somon ve kızarmış mantı gibi harika lezzetleri ve çok şık sunumlarla ikram edilen tatlıları denedik. Kokteyl olaraksa benim favorim Ginger Berry oldu. Boaz Bar ve Le Meridien mutfak ekibinin konusunda ne kadar donanımlı olduğu belli. Bir de şemsiyede çilek ikramı vardı ki görülmeye değerdi.

                          
Gecenin sonunda ise bir yarışma yapıldı, tattığımız kokteylleri hazırlamaya çalıştık ve birinci olan ekibe SPA masajı hediye edildi. Bunu kaçırdığıma gerçekten üzüldüm.
Son zamanlarda katıldığım en başarılı ve en eğlenceli etkinliklerden biri oldu, Le Meridien ve Boaz Bar ekibine ve ayrıca Mekanist’e teşekkürler.

                            

Bu yazıyı paylaş...
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Email This
  • Pin This
  • Share on Tumblr

2 yorum

  1. sunumlar mükemmel görünüyor canım.şahane bir mekana benziyor.kutlama gibi etkinlikler içinde uygun olur mu ne dersin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her şey gerçekten çok hoştu sevgili Dilek, elbette olur, oldukça uygun bence.

      Sil

 
© Deniz'in Şarkısı
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0