19 Ağustos 2017

Moda, Güzellik ve Sanat Haberleri Elle'de!


Biz kadınlar kendimizi geliştirmeye, yeni trendler keşfetmeye ve öğrenmeye açık varlıklarız. Elbette bunun için internetin varlığına minnetarız. Bu senenin modası, yaz makyajı, cilt bakımı, stil derken merak edip araştırdığımız şey o kadar fazla ki! Hepimizin adeta birer ansiklopediyiz.

Bizi trendlerden, yeniliklerden ve güzellikten haberdar eden "iyi içerik" neredeyse oraya gidiyoruz ve gerçekten işinde "iyi" olan web sitelerini ve blogları takip ediyoruz. Özelikle kadın ve kadına dair güncel ve kaliteli içerek üreten belli başlı portallar var. Eh doğal olarak benim de takip ettiğim siteler ve bloglar var. Bunlardan biri ise ELLE... Uzun yıllardır yayın hayatında olan kaliteli ve tecrübeli Elle, web sitesiyle de benim en çok takip ettiğim bilgi kaynaklarının başında geliyor.

Dolu dolu, keyifli ve güncel haberleri okumak için hemen hemen her gün uğradığım bir site Elle'nin web sitesi. Dinamik bir yapısı var, hep güncel, içeriği her zaman kaliteli. Güzellik, moda, sanat, sinema, gündemdeki diziler ve ünlülere dair özgün yazılar var. Okuması da takip etmesi de keyifli. Güncel sanat haberleri, gidilesi mekanlar, ünlülerin sosyal medya hesapları ve moda benim en çok takip ettiğim yazıların başında geliyor. Tabii özel ilgi alanım yemek ve mekanlar olduğu için bu yazıları ayrı bir merakla bekliyorum.


Elle Tv'de defile, çekim, ropörtaj ve makyaj videolarını izleyebiliyorsunuz. Extra'da ise adeta vizyona hangi filmler girecek, şu çok tutulan dizinin bir sonraki bölümünde ne olacak, hangi sergi açılacak durumu var. Yani burası tam da herkesten önce haberdar olmayı sevenlere göre. Mesela Da Vinci'yi beyaz perdede Leonardo Di Caprio'nun canlandıracağını ilk Elle'den öğrenmiştim. Yine olmazsa olmaz bir bölüm, astroloji bölümü de Elle'de var. Günlük, haftalık hatta yıllık burç yorumlarınızı takip edebilirsiniz.


Güzellik ve moda sırlarının, en son trendlerin paylaşıldığı yazıları ise asla kaçırmamanızı öneririm.
Keyifli okumalar!

Bu yazıyı paylaş...
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Email This
  • Pin This
  • Share on Tumblr

0 yorum

 
© Deniz'in Şarkısı
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0