20 Temmuz 2014

Boğaz'da Tropik Esinti: 360 İstanbul Suada Club



Geçtiğimiz haftalarda blogger arkadaşlarımızla birlikte 360 İstanbul’un Suada’daki mekanı 360 İstanbul Suada Club’a davetliydik. Harika manzara eşliğinde 360 İstanbul’un menüsündeki leziz yemeklerini tattık.
Öncelikle şunu belirtmek gerek ki Suada (Galatasaray Adası) çok farklı bir ambiyansa sahip ve harika bir lokasyon. Boğazdaki küçük bir adada olmak çok güzel, benim ilk gidişimdi ve çok keyif aldım. Ayrıca 360 İstanbul’un Beyoğlu ve Moda’daki mekanlarından sonra merak ettiğim Suada versiyonunu da görmüş oldum. 2009’dan beri hizmet veren ve en iyi yazlık mekan ödülü de almış 360 İstanbul Suada Club, hem görsel hem kalite olarak benden tam not aldı.


Gelelim menümüzde neler olduğuna. Öncelikle her damağa her zevke hitap edebilecek kadar çok çeşit var, onu belirtelim.

Başlangıçlarda kabak çiçeği dolması, semizotu ile servis edilen kuşkonmaz, Antakya zeytin salata, paçanga böreği ve çıtır tuzlu biberli kalamarı çok beğendim.
Ana yemeklerde susamlı kaya levreği ve bonfile şiş alternatifleri vardı, her ikisini de denedim. İkisi de birbirinden lezzetliydi. Ayırmakta güçlük çekiyorum. En başta balık ve et olarak tercih yapıp söylemek en doğrusu ama ikisini de seviyorsanız işiniz zor. Sonuçta hangisini söylerseniz söyleyin pişman olmayacağınız kesin. Ancak özellikle et severlerin şiş seçeneklerini değerlendirmeleri yerinde olacaktır. Menüde daha bir çok alternatif var.

Tatlılar için bomba demek en doğrusu olur. Çok fazla çeşit denedik. İsimleri de oldukça ilginçti. Afrodizyak bombası, çikolatadan ölüm, çikolata orgazmı, göz yaşartıcı dondurma. Trileçeyi de unutmamak gerek elbette. Hepsini denedik ve bayıldık.
Menüdeki diğer lezzetleri merak ediyorsanız www.360istanbul.com adresinden tüm bilgileri edinebilirsiniz.
360 İstanbul Suada Club Türk ve dünya mutfağını çok güzel bir şekilde harmanlamış. Tropik bir adada bu lezzetleri tatmak için harika bir alternatif.
Bu keyifli akşam için ev sahibi 360 İstanbul’a teşekkürler!
Bu yazıyı paylaş...
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Email This
  • Pin This
  • Share on Tumblr

0 yorum

 
© Deniz'in Şarkısı
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0