31 Mart 2015

Sanatı Keyife Dönüştüren Atölye: Studio Masterpiece!


Bu hafta sonu grupça değişik bir şeyler yapalım, biraz sanatsal biraz eğlenceli bir şey olsun diyenler, bu yazı sizin için!

Resim yapabiliyor musunuz? Eğer siz de benim gibi sadece çöp adam çizerim diyenlerdenseniz o zaman Studio Masterpiece tam size göre! İçeceğinizi alın ve doğru Asmalımescit’in yolunu tutun.
Geçtiğimiz haftalarda biz bir grup kız, Studio Masterpiece’deydik. Hem sanat dolu hem eğlenceli saatler geçirdik. Küçük bir resim stüdyosunda tuvallerimiz önümüzde, hocamız Mehmet Can Yaman eşliğinde önce sanattan konuştuk.


Seçtiğimiz eser Picasso’nın Şapkalı Kız tablosuydu. Picasso kimdir, ressamlar ve akımlar, diğer sanat dallarıyla bağı ve daha bir çok ön bilgiyi aldıktan sonra geçtik boş tuvalin karşısına. Önce tabi herkeste bir panik çünkü ben de dahil bir çoğumuzun bu işte hiç yeteneği yok. Eyvah rezil olduk olacağız derken hocamızın verdiği bilgilerle fırçalarımızı önce acemi sonra daha bir rahat kullanmaya başladık. Tuval üzerinde hali hazırda çizilmiş resmi boyamak bile çok kolay değil tabi. Kimi zaman güldük kimi zaman telaşlandık ama sonuçta ortaya bir şeyler çıkartabildik.

Resmin ortaya çıkış aşamalarını fotoğraftan görebilirsiniz. Ve sonucu da!


Biz çok eğlendik ve çok farklı bir tecrübe oldu. Kendiniz için ya da bir arkadaşınıza hediye etmek ya da sırf eğlence olsun diye Studio Masterpiece’in yolunu tutun ve eğlenin!

Adres: Asmalımescit Mah. Asmalımescit Cad. No: 7
Kat: 2 Daire: 3 / Beyoğlu İSTANBUL
Tel: 0535 725 52 35


Bu yazıyı paylaş...
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Email This
  • Pin This
  • Share on Tumblr

2 yorum

  1. Çok güzel bir paylaşım olmuş. haftasonu için enteresan bir aktivite olabilir :)))
    elinize sağlık :)

    sebnemorhun.blogspot.com

    YanıtlaSil

 
© Deniz'in Şarkısı
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0