1 Aralık 2014

Jamie's Italian İstanbul 1 Yaşında!



İtalyan mutfağını dünyanın bir çok köşesine taşıyan Jamie’s Italian’ın  Türkiye’deki ilk restoranı Jamie’s Italian İstanbul birinci yaşını medya mensupları, Zorlu çalışanları ve tedarikçilerinin de katıldığı eğlenceli bir parti ile kutladı.
Rahat ve eğlenceli ortam, iyi gıda, dengeli tarım ve serbest dolaşan hayvanlar felsefesiyle hizmet veren Jamie’s Italian Istanbul 1’ini yaş gününde biz de blog yazarları olarak bulunduk ve çok keyifli vakit geçirdik.


Oldukça keyifli geçen geceye DJ  Barthez ve DJ Septem’in canlı performansları damga vurdu. Jamie’s Italian olarak Türkiye’de hizmet vermekten çok mutlu olduklarını belirten Jamie’s Italian Operasyon Müdürü Volkan Açıl Jamie’s Italian kültürünü ülkemize taşımaktan ve müşterilerimizle buluşturmaktan çok mutlu ve gururlu olduklarını, büyük bir inanç ve aşkla çalıştıklarını söyledi. Yalnızca birinci yılımızda değil, her gün aynı dinamizm, içtenlik ve mutlulukla hizmet vermeye ve tüm doğum günlerimizde sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz diyerek partiye katılan herkesi 1. Yaş pastasını kesmeye davet etti.
Jamie’s Italian Istanbul, Jamie’s Italian markasının dünyadaki tüm restoranlarında olduğu gibi uygun fiyatlı ve kaliteli menüsünü, samimi ve keyifli ortamı ile aileler ve gençler başta olmak üzere geniş hedef kitleler ile buluşturmaya devam ediyor. Hala uğramamış olan varsa şu yazımdan fikir edinebilir. Nice yaşlara Jamie's!



Bu yazıyı paylaş...
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Email This
  • Pin This
  • Share on Tumblr

0 yorum

 
© Deniz'in Şarkısı
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0