7 Şubat 2017

Sait Halim Paşa Yalısı'nda Jazz’la Romantizm



Bu haber 14 Şubat Sevgililer Günü için henüz plan yapmamış olanları ilgilendiriyor!

Sevgililer Günü için çok özel bir arayış içindeyseniz size Yeşim Pekiner Quartet’le romantik caz parçaları eşliğinde Boğaz’a karşı akşam yemeği öneriyorum.


14 Şubat Salı akşamı sevgilinizle, sevdiklerinizle Sait Halim Paşa Yalısı’nın İstanbul Boğazı manzaralı tarihi ve büyülü ortamında keyifli bir akşam geçirin !.. İstanbul’un en romantik mekanlarından Sait Halim Paşa Yalısı, Boğaz’a karşı sevgi dolu bir akşam yaşamak isteyenler için özel bir menü de sunuyor. Yalının ödüllü Executive Şefi Oktay Özgün tarafından 14 Şubat gününe özel hazırlanan Sevgililer Günü menüsü ahtapot karpaçyo, yaban mantarlı risotto, dana kaburga gibi leziz tatlarla başlayıp çikolata aşkı ile noktalanıyor.


Sevgi ve lezzetle dolu bu geceyi romantik caz parçaları ile Yeşim Pekiner Quartet taçlandırıyor. Yeşim Pekiner’e klavyede Emre Tukur, bas gitarda Nezih Yeşilnil, trompette Şenova Ülker eşlik ediyor.


Rezervasyon ve ayrıntılı bilgi için; 0212 223 05 66 / Biletix.com.

Köybaşı Caddesi No: 83 Yeniköy, İstanbul
(0212) 223 05 66


14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN SAİT HALİM PAŞA YALISI’NDA ŞİMDİDEN YERİNİZİ AYIRTIN!




Sait Halim Paşa Yalısı Hakkında


19. yüzyıl son çeyreğinde Osmanlı mimarisinin görkemli atmosferiyle büyüleyici Boğaz manzarasını bir araya getiren Sait Halim Paşa Yalısı günümüzde düğün,kutlama, kurumsal toplantı ve kurumsal davetlerin vazgeçilmez adresi.
Her türlü organizasyon için her mevsimde eşi bulunmaz tarihi bir mekan olan Sait Halim Paşa Yalısı, 13 farklı etkinlik alanı ve 800 kişilik banket kapasitesiyle düğünden konferansa pek çok farklı etkinliğe profesyonel ve dinamik ekibiyle ev sahipliği yapıyor.
Sait Halim Paşa Yalısı, yaz aylarında yalının denize nazır bahçesi pazar kahvaltıları ve açık hava sinemaları ile İstanbullulara farklı keyifler yaşatıyor.

www.saithalimpasa.com

Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun!
Bu yazıyı paylaş...
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Email This
  • Pin This
  • Share on Tumblr

0 yorum

 
© Deniz'in Şarkısı
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0