21 Eylül 2014

Nice Sayılara Postkolik Dergi!


Geçtiğimiz hafta Postkolik Dergi'nin 20. sayısını kutlamak üzere Nişantaşı'ndaki Guest House parti evindeydik. Eğlenceli geceden bahsetmeden önce biraz Postkolik Dergi'den bahsedelim.
Kaliteli ve eğlenceli içeriğe sahip Postkolik, kafelerde sinemalarda rastlayabileceğiniz ücretsiz bir dergi. Hem tasarım hem baskı olarak diğerlerinden ayrılıyor. Ben özellikle  içeriğin seçimine hayranım. Müzik, moda, gezi, röportaj, tasarım gibi bir çok konuda yazıyı ve haberi derleyen sağlam bir ekip var ve bence çok iyi iş çıkarıyorlar. Sevgili arkadaşım Cem Karakuş da Postkolik Dergi'ye destek veriyor.
İşte biz de bu harika derginin kendisi kadar harika partisindeydik. Beklenenin çok üzerinde bir katılım vardı ve adeta içeride adım atacak yer yoktu. Dergiciler, yazarlar ve bloggerların olduğu gecede biz de blog yazarları olarak bulunduk ve Postkolik Dergi'nin 20. sayısını kutladık. Oldukça eğlenceli ve kalabalık gecede Kutumubu da bizimleydi. Tahmin edersiniz ki çok ama çok eğlenceli kareler yakaladık yine!


Postkolik Dergi'yi merak edenler Facebook sayfasından ve şu adresten ulaşabilirler.
Umarım bu kadar kaliteli ve güzel içerik üreten bir dergi ve ekibi güzel işler yapmaya devam eder de biz de keyifli okumalara devam ederiz. Nice yeni sayılara Postkolik!


Bu yazıyı paylaş...
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Email This
  • Pin This
  • Share on Tumblr

0 yorum

 
© Deniz'in Şarkısı
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0