9 Nisan 2018

Boğaz'da Gezi Keyfi



Merhabalar,
Havalar güzelleştikçe, bahar gelip yaz ayları yaklaştıkça hem müthiş bir enerji doluyoruz hem de planlar yapmaya başlıyoruz. Güzel İstanbul’un tadını çıkarmak keyifli bir gün ve keyifli akşamlar geçirmek için alternatifleri daha hafta başından araştırmaya, incelemeye koyuluyoruz. Güzel bir kahvaltı, dostlarla kahve keyfi, sahilde yürüyüş, akşam yemeği, yapılacak çok fazla güzel şey var. Ama hava güzel olunca mutlaka dışarıda hatta en önemlisi sahilde olmalı, mümkünse deniz havası almalıyız. İstanbul’da yaşamak ne kadar zorsa denizi görmek de bir o kadar nimet. Deniz olmasa İstanbul çekilmezdi diyenlerden misiniz veya deniz olmadan yaşayamam diyenlerden miJ




İşte biz böyle planlar yaparken deniz üzerinde keyif yaşatmayı, organizasyonları ve özel toplantıları bizim adımıza planlayanlar ve hatta bizim isteğimize göre şekillendirenler var. Biliyorsunuz İstanbul’da deniz üzerinde bir yatta olmak her zaman mümkün değil ama içinizden gelip de güzel bir gün, güzel bir akşam geçirmek veya özel bir gün organize etmek istediğinizde bunu bizim için yapan, yat kiralayabileceğiniz “Boğazda Gezi” ekibi var.



Yat kiralama hizmetinden faydalanarak ister kendiniz için isterseniz yerli ve yabancı misafirlerinize İstanbul Boğazı’nın eşsiz güzelliği eşliğinde keyifli saatler yaşatabiliyorsunuz. Önceden rezervasyon yaparak yerinizi ayırtmanız yeterli. O gün geldiğinde size sadece keyfini çıkarmak kalıyor. Yat boğazın her iki yakasını da kiralama süresi boyunca geziyor. Kişi ve grup sayısına uygun olarak ister saatlik ister günlük kiralama ve hatta konaklama olanağı da sunuluyor. Özellikle konaklama fikri benim çok hoşuma gitti. Bir misafiriniz geldiğinde özellikle yabancı bir misafirse konaklama seçeneği en iyi şekilde ağırlamak için harika bir alternatif, unutamayacağı bir deneyim yaşamış olacak. Ayrıca kiralama süresi boyunca bir kaptan ve bir servis personeli eşlik ediyor. Daha detaylı bilgi isterseniz https://www.bogazdagezi.net/bogazda-yat-kiralama adresinden ulaşabilirsiniz.


Boğaz’da gezinin diğer hizmetlerini de çok beğendim. Özellikle teknede düğün fikrini çok seviyorum. Birkaç sene önce bir arkadaşımın düğünü teknede olmuştu, hem Boğaz manzarası hem eğlence muhteşemdi, çok keyifli geçmişti. Aynı zamanda doğum günü, yılbaşı, mezuniyet gibi özel günler için yemekli/yemeksiz organizasyonlar da yapılıyor.




Bu davetler ve organizasyonlar gulet, standat ve lüks kategorilerdeki yat ve teknelerde gerçekleştiriliyor. Sanırım en hoşuma giden hizmetlerden biri yatta evlenme teklifi!  Bu özel anı Boğaz’ın eşsiz güzelliğinde yaşamak harika olmalı. Teklif düşünenler için duyurmuş olalım.


Yat kiralama ve diğer organizasyonlar hakkında bilgi almak isterseniz web sitesi, sosyal medya hesapları ve iletişim bilgilerini aşağıda bulabilirsiniz. Boğaz’da keyifli saatler diliyorum.

7/24 (0533) 211 33 90
10:00-22:00 (0212) 277 4144
Facebook: facebook.com/bogazdagezi.net
Twitter: twitter.com/bogazdagezinet
İnstagram: instagram.com/bogazturu
Bu yazıyı paylaş...
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Email This
  • Pin This
  • Share on Tumblr

0 yorum

 
© Deniz'in Şarkısı
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0