5 Aralık 2017

Keyifli Bir Pazar: Raffles İstanbul Brunch


Merhabalar,
Pazar günü ve özellikle kahvaltı deyince şöyle güzel keyifli saatler aklınıza gelmiyor mu? Ailecek, sevdiklerinizle veya sadece sevdiğiniz biriyle lezzetli ve saatler süren kahvaltıdan daha fazla insanı ne mutlu edebilir? Ben kesinlikle kahvaltı insanıyım, yani kahvaltım güzel olsun da diğer öğünler isterse olmasın. Ne demiş Cemal Süreya ; "yemek yemek üstüne ne düşünürsünüz bilmem ama kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı".. 



Geçtiğimiz hafta biz de işte böyle güzel keyifli bir brunchtaydık. Zorlu'daki Raffles Otel'in brunchını uzun zamandır duyuyordum, deniz ürünleri bile var dendiğinde merakım iyice artmıştı. Biz de bu çok methedilen kahvaltıyı deneyimlemek için pazar planımıza aldık.





Bir suşi delisi olarak en çok burada vakit geçirdim :)



Öncelikle şunu söylemeliyim, bir brunchta daha ne olabilir ki diyebileceğinizden de ötesi var. Klasik lezzetlerin yanı sıra istiridye ve istakozun da yer aldığı renkli deniz ürünleri menüsü, suşi, zengin şarküteri içeriği, Dallas steak’ten ev yapımı köftelere kadar çok fazla seçenek var. Ekşi mayalı ekmekler ve her hafta yenilenen komşu lezzetler standı. Biz şansımıza Eataly’nin leziz makarnalarına denk geldik. Bu arada istediğiniz içecek, kokteyl ve bir kadeh şampanya bruncha dahil. A la carte seçenek de var.




                                                           enfes ekmekler

Ben tatlı insanıyım ve Raffles, brunchta tatlı olayını başka bir noktaya taşımış. Tatlı standı yok, tatlı dükkanı var! Evet doğru duydunuz, onlarca çeşit birbirinden lezzetli tatlıyı brunch alanının içindeki patisseriden seçiyorsunuz.





İstediğiniz eklere istediğiniz sosu enjekte edebilirsiniz, çok keyifli :)

Bu arada Flappers Swing’in canlı caz performansı kahvaltı keyfinize eşlik ediyor. Çocuklar için  Artiz Kidz sanat atölyesinin Art Lab çalışması var. Çocukla dışarıda kahvaltı zor diyenler için bunu da buraya yazayım :)


İstanbul’da güzel bir ortamda keyifli, leziz bir brunch yapalım diyenler Raffles İstanbul’un brunchını denemeliler.

Brunch her Pazar Raffles İstanbul’da 11:30-15:00 arası.
Fiyat: Kişi başı 245 TL.
Şimdiden afiyet olsun!
Bu yazıyı paylaş...
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Email This
  • Pin This
  • Share on Tumblr

1 yorum

  1. 245 tl ye kahvaltı mı olur? 2 kişi 490tl! yok artık.. altın tepside kaz ciğeri verseler o parayı vermem, boğazda yaparım kahvaltıyı 80tl 2 kişi mis gibi de boğaz havası yanında.

    YanıtlaSil

 
© Deniz'in Şarkısı
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0