23 Aralık 2017

İngilizce Öğrenmek Artık Çok Kolay!

Merhaba,

Yabancı dil öğrenmek hepimizin istediği bir şey ve artık en az bir yabancı dil bilmemek tuhaf karşılanıyor. Özellikle de global bir dil olan İngilizceyi bilmek artık neredeyse şart. Gerek yurt dışına çıktığımızda gerek iş başvurularında İngilizce olmazsa olmaz. Ama okulda öğrendiğimiz İngilizce ne yazık ki çoğu zaman yeterli olmuyor. Anlasak bile konuşamıyoruz. Kompleks cümleler kuramıyoruz.

Bu sorunu çözebilmek için son zamanlarda yaptığım araştırmalarda Wall Street English'e rastladım ve web sitelerini inceledim. Oldukça kapsamlı bir içeriği var. Sitede bir online seviye tespit sınavı da var. Katılıp kendi seviyenizi öğrenerek size uygun programı inceleyebiliyorsunuz. Hem bireysel hem kurumsal programlar mevcut. Bir de harika bir uygulama var ki bayıldım, English Anytime!

Olay kısaca şöyle ;


English Anytime, zaman yokluğu nedeniyle İngilizce öğrenmede yaşanan zorlukları ve kısıtlamaları English Anytime üzerinden gerçekleştirilen online İngilizce çalışmaları sayesinde ortadan kaldırıyor. Bu program sayesinde öğrenciler Wall Street English eğitim sisteminin önemli bir parçası olan interaktif multimedya çalışmalarını Wall Street English merkezlerinde yapabilecekleri gibi diledikleri zaman, diledikleri yerde, tüm dijital cihazlardan da (desktop, tablet ve telefon) gerçekleştirebiliyor English Anytime'da öğrenciler, uygulamalı pratik dersleri, akıcı konuşma sınıfları, sosyal aktivite ve sohbetler için kendilerine en yakın Wall Street English merkezine İngilizce eğitimleri için gelmeye devam ediyor.


İngilizceyi günlük hayatının bir parçası yapmak ve ana dili gibi öğrenmek isteyenler için Wall Street English'de bir çok program var. Ayrıca İş İngilizcesi ve Hızlandırılmış İngilizce programları da mevcut. Web sitesinden tüm detaylara ulaşabilirsiniz. Bir de blog yazıları var hem eğlenceli hem faydalı, okumadan geçmeyin derim.

Artık İngilizce öğrenmek çok kolay!

Bu yazıyı paylaş...
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Email This
  • Pin This
  • Share on Tumblr

0 yorum

 
© Deniz'in Şarkısı
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0