31 Ağustos 2016

Elele'nin Astroloji Sayfası Dolu Dolu!



Astroloji ve burçlar kimimizin okumadan güne başlamadığı, kimimizin merak ettiği ama bazen inanmadığı fakat astronomide ve yıldızların hareketlerinde her daim etkisi olduğunu bildiğimiz ve mutlaka kendimizden bir şeyler bulduğumuz bir konu. Burçların kişilik üzerindeki etkileri ise artık hepimizin istisnasız kabul ettiği bir gerçek.

Kimi zaman yeni tanıştığımız bir kişi hakkında daha fazla bilgi edinmek için en pratik yol bile diyebiliriz. Burçların karakteristik özelliklerini bilmeyen yoktur, koç inatçı, terazi dengeli, boğa sadık, akrep kıskanç diye hemen ilk aklımıza gelenleri sayabiliriz.
Güne burcunun yorumunu okumadan başlayan bir çok arkadaşım var, ben de gazetelerin ve dergilerin burçlar köşesini es geçmeyenlerdenim. Özellikle Elele’nin burçlar sayfasının müdavimiyim diyebilirim.

Elele'nin burçlar sayfasından okuduğum günlük yorumlar hem güne keyifli hem de merak uyandırdığı için heyecanla başlamamı sağlıyor. Güvendiğim ve çoğu zaman doğru bulduğum burç yorumumu son zamanlarda daha fazla okur oldum.

Ayrıca Elele'nin burçlar sayfasından yükselen burcunuzu hesaplayabilir, tarot falına ve rüyalarınızın anlamlarına da bakabilirsiniz. Burç uyumları, burçların genel özellikleri, günlük burç yorumları, haftalık burç yorumları, aylık burç yorumları ve yıllık burç yorumları için Elele'yi takip edin derim!


Keyifli haftalar!
Bu yazıyı paylaş...
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Email This
  • Pin This
  • Share on Tumblr

0 yorum

 
© Deniz'in Şarkısı
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0