23 Haziran 2018

Daha İyi Hisset


Yıllara meydan okumanın sırrını biz kadınlar sanırım yüzyıllardır araştırıyoruz. Cildimizin, bedenimizin genç ve zinde halini kaybetmemek için bakım ve beslenme ritüellerini harfiyen yerine getiriyoruz. Sağlık ve kozmetik sektörü de kadınların hizmetinde. Beslenme, çevresel etkenler, aile yatkınlığı, hava kirliliği ve güneşin olumsuz etkileri, stres gibi sakınmamız ve kendimize dikkat etmemiz gereken bir çok konu var. Ne kadar sağlıklı bir bünyemiz varsa dışa yansıması da bir o kadar olumlu oluyor. Fakat bazen ne yaparsak yapalım zamanın olumsuz ve yıpratıcı etkileriyle mücadele edemiyor ve yenik düşüyoruz. İşte böyle zamanlarda klinik ve estetik müdahalelere ihtiyaç duyuyoruz.



Kadınların en çok şikayetçi olduğu bölge malum yüz ve boyun. Dolayısıyla yüz ve boyun germe ameliyatları büyük önem taşıyor. Yanak, gıdı (ki en çok şikayet edilen bölgedir sanıyorum) ve boyun bölgelerini toparlayacak ve eski halini kazandıracak bir çok yöntem kullanılıyor. Bu konuda teknoloji büyük ilerleme kaydetti.

Burun ve göz altları için de bir çok cerrahi çözüm kolaylıkla uygulanıyor. Özellikle yaz aylarına girdiğimiz bu günlerde dış görünüşümüz daha bir önemli. Aslında sadece nasıl göründüğümüz değil aynaya baktığımızda nasıl hissettiğimiz de çok önemli. Bedenimizin sağlığını korumak her zaman ilk hedefimiz olmalı, bununla birlikte zamanın götürdüklerini de yerine koymayı mümkün kılacak teknolojileri göz ardı etmemek gerektiğini düşünüyorum.

Vanity Clinic bu ve daha bir çok konuda uzman olan, başarılı bir kadroya sahip. Yüz ve boyun germe ile ilgili merak edilen tüm bilgilere sitelerinden ulaşabilir, sorduğunuz sorulara hızlı şekilde yanıt alabilirsiniz.

Sağlıklı ve güzel günler diliyorum.
Bu yazıyı paylaş...
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Email This
  • Pin This
  • Share on Tumblr

0 yorum

 
© Deniz'in Şarkısı
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0